Info

Frakt & Returer
Frakt tillkommer. När du gjort din beställning räknas detta ut och ingår i beloppet att betala. Leveranstid beräknas till mellan 3 – 7 dagar.

Reklamation och ångerrätt
Naturligtvis kan du reklamera din vara eller ångra ditt köp. Vid reklamation och nyttjande av ångerrätt enl. distansavtalslagen kontakta: butiken@kks.nu
Returfrakt bekostas av kunden. Eventuellt trasigt emballage skall anmälas till utlämningsstället.

Betalning
Kattkommando Syd erbjuder betalning via Swish, Kort, Faktura, Direktbetalning Internetbank, PayPal och Plusgiro.

Villkor
För att kunna handla i KKS Butiken måste du registrera dig som kund. Detta gör du när du skall betala, klicka på fortsätt om du är ny kund eller fyll i dina användaruppgifter. I och med registrering som kund godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Kattkommando Syd

Intagsvägen 3 A
371 46 Karlskrona

Organisationsnummer: 802436-6349
Epost butiken@kks.nu

Grundsyn  – För ett samhälle som inte förtrycker djur. Vi anser att ett djur har rätt till sitt eget liv. Därför avlivas inga katter även om det kan ta lång tid att hitta ett nytt hem. Katter är kännande, levande varelser. Varje kattindivid, oavsett om katten är tam eller förvildad och hemlös, har ett egenvärde och därmed rätt till sitt eget liv.

Kattkommando Syds uppgift är att rädda liv. I ett längre perspektiv vill vi medverka till att antalet oönskade katter minimeras i Sverige genom att kattens status höjs. Kastrering är en metod för att begränsa antalet katter som föds.

Kattkommando Syd tillåter inte avlivning av katter av andra skäl än när katten är så svårt skadad eller sjuk att livet inte går att rädda och när livsuppehållande åtgärder endast förlänger lidandet.

Kattkommando Syd tar hand om katter i livräddningssyfte för placering i nya hem. Under tiden kan katten placeras i något av föreningens katthem, i stödhem eller vara kvar hos ägaren/upphittaren.

Kattkommando Syd vill verka för ett samhälle som skyddar kattens rätt till sitt eget liv. Förutom livräddning kan detta innebära opinionsbildning och upplysning samt kontakter på lokal och regional nivå med ansvariga myndigheter såväl som arbete för att förändra lagstiftningen.

Välkommen!